Sangreen dodaci prehrani

Mursko Središće

Mursko Središće

Mursko Središće IZHR PROJEKT 4.0 - RADI ONO ŠTO VOLIŠ
Mursko Središće IZHR PROJEKT 4.0 - UPOZNAJMO HRVATSKU
Mursko Središće HOSTING AKCIJA: Popust na hosting od 50%!
Novo: 29.01.2019  u  10:00

Mursko Središće › Savjeti › Sangreen dodaci prehrani

 
04
 
05.2017

Sangreen dodaci prehrani

Biljni dodaci prehrani maloprodaja i veleprodaja
 
Sangreen dodaci prehrani

SANGREEN WEBSHOP i web stranica u domeni je obrta Manat, koji nudi široki asortiman visokokvalitetnih proizvoda na bazi prirodnih tvari za jačanje organizma  i održavanja zdravlja.
U ponudi Webshopa su dodaci prehrani za prirodno liječenje odnosno liječenje biljem.
Kurkuma kapsule, formulacija kurkumina, biljni dodaci prehrani za artritis,dijabetes,bolesti jetre,depresiju i povećenje energije.

ULTRA STRONG KURKUMIN BCM-95 500 mg

Ultra strong kurkumin BCM-95 500 mg

Obilje znanstvanih radova i kliničkih studija pokazuje da kurkumini, biljne kemikalije iz začinske biljke kurkume, pomažu u sprečavanju i borbi protiv širokog spektra bolesti: mnogih vrsta raka, artritisa, dijabetesa tipa 2, dijabetičke neuropatije, bolesti jetre, alzheimerove bolest, depresije, autoimunih bolesti, visokog kolesterola, pankreatitisa, psorijaze, kroničnog uveitisa (upale očne ovojnice), ateroskleroze, tromboze, kandide. Navedeno istovremeno ne znači da Ultra strong kurkumin BCM-95 može pomoći kod navedenih stanja niti mu mi to djelovanje pripisujemo.

Kurkumin BCM-95 je 100% prirodna patentirana i standardizirana formulacija za koju je klinički dokazano da u krv donosi do 7 puta više bioaktivnih kurkumionodia od ostalih standardnih proizvoda kurkume. Zbog povećanje apsorpcije i učinkovitosti te manje dnevne doze BCM-95 najprodavanija je formulacija kurkumina na svjetskom tržištu.

ELARGIN FORTE
Elagin Forte
Nar je još u drevna doba slavljen kao hrana bogova i eliksir mladosti. Izgleda da je ta reputacija opravdana jer je znanstvena studija nedavno provedena u Švicarskoj utvrdila da nar sadrži molekuluurolithin A  odgovornu za usporavanje procesa starenja. Drugo istraživanje koje se temelji na 12 godina praćenja uzorka populacije od 807 muškaraca i žena utvrdilo je da dnevna konzumacija od 650 mg polifenola smanjuje rizik od nastanka kroničnih bolesti i produljuje životni vijek i prirodni je lijek protiv začepljenih krvnih žila.

Preporučena dnevna doza (2 kapsule) Elagin Forte sadrži 560 mg polifenola. Jedna kapsula  jednaka je djelovanju 600 ml svježeg soka nara. U djelovanju nadmašuje sok jer sadrži polifenole iz kore, pulpe i sjemenki kao i bioaktivne tvari kojih u soku nema.

 • DJELOVANJE NARA NA ATEROSKLEROZU, KRVNI TLAK I LDL KOLESTEROL
 • ANTIDIJABETIČKO DJELOVANJE NARA
 • MENOPAUZA


SANGREEN ULJE EGIPATSKOG CRNOG KIMA 200 ml

Sangreen ulje egipatskog crnog kima

Tradicionalno se ulje crnog kima u zemljam Bliskog istoka koristi kao pomoć kod:

Alergija, Asme i bronhitisa, Artirtisa i reume, Autoimunih bolesti, Kemoterapije i zračenja, Dijabetesa, Gljivičnih i bakterijski upala, Hepatitisa C, Probavnih tegoba, Kolika

CHIOS MASTIKA

Chios Mastika

Europska unija je 2015.g upisala Chios mastiku u biljnu monografiju kao tradicionalni biljni lijek za liječenje dispeptičkih poremećaja.
CHIOS MASTIKA DOPRINOSI NORMALNOJ FUNKCIJI PROBAVNOG SUSTAVA

- FUNKCIONALNA DISPEPSIJA
- ČIR NA DVANAESNIKU


Pojedini simptomi koji su pokazali značajan napredak su: bolovi u trbuhu općenito, bol u želucu, tupa bol u gornjem dijelu trbuha i žgaravica

 

CHIOS MASTIKA PASTA ZA ZUBE PROTIV GINGIVITISA 80 g

Chios Mastika pasta za zube protiv gingivitisa 80 g

Suzbijaja i prevenirara gingivitis, upalu desni koji uzrokuje parodontitis i u konačnici dovodi do ispadanja zubi. Pružaja učinkovitu i dugotrajnu pomoć u rješavanju problema lošeg daha koji  prati gingivitis i paradontitis. Studija o utjecaju  mastike na streptokoke  pokazala je da mastika ima in vitro i in vivo antibakterijski učinak  na S. mutans i mutans streptokoke te može biti pomoć u prevenciji nastanka karijesa.
Chios Mastika pasta za zube nesadrži umjetne arome, parabene i natrijev lauril sulfat.
Jedinstvena kombinacija aktivnih derivata Chios Mastike poznata je po snažnom prirodnom antimikrobnom i tonizirajućem djelovanju.Smanjuje iritaciju i bol kod upaljenih desni.

CHIOS MASTIKA VODICA ZA USTA PROTIV GINGIVITISA 250 ml

Chios Mastika vodica za usta protiv gingivitisa
Sastojci vodice za usta suzbijaju i preveniraju gingivitis djelovanjem na glavni uzročnik Porphyromonas gingivalis. Chios Mastika vodica za usta ima umirijuća i ljekovita svojstva. Osigurava svjež dah i njeguje oralnu sluznicu.

- Esencijalno ulje Chios Mastike
- Vodeni ekstrakt Chios Mastike
- Ekstrakt alpske ruže
- Glicin i fluorid

 

NATURAL FITOLEX

Natural FITOLEX
Kurkumin ima snažno protuupalno i antioksidativno djelovanje. Kurkumin BCM-95 je zbog 7 puta veće apsorpcije pozicioniran kao najučinkovitiji kurkumin na tržištu. BCM-95 je jedinstvena formulacija koja sadrži kurkumin i eterično ulje kurkume ar-Turmerone . Ar-Tumerone djeluje na povećanje broja živčanih matičnih stanica te može blokirati aktivaciju neuroupalnih stanica mikroglije. Zato kurkumin BCM-95 u odnosu na druge ekstrakte kurkume ima posebno učinkovito djelovanje na sve neurodegenerativne bolesti mozga.
NATURAL FITOFLEX 500 mg BCM-95 kurkumin + Boswellia serrata 10% AKBA
VISKO DOZIRANI SASTOJCI KLINIČKIM STUDIJAMA POTVRĐENOG DJELOVANJA


SANGREEN ULJE BOBICA PASJEG TRNA 100 ml

Sangreen ulje bobica pasjeg trnaPasji trn se nekoliko tisuća godina tradicionalno koristi u Kini, Tibetu i Rusiji kao djelotvorna pomoć kod gastritisa i čira na želucu, srčanih i plućnih tegoba kao i za njegu kože.
Na Tibetu ga, ne bez razloga, zovu “Ulje života”. Smatra se da većinu svog djelovanja ulje pasjeg trna ostvaruje preko omega 7 masne kiseline, a sadrži i omega 3,6 i 9 masne kiseline. Ulje bobica pasjeg trna je jedino poznato biljno ulje na svijetu koje sadrži omega 3, 6, 7 i 9 zajedno. Omega 7 masna kiselina pomaže u borbi protiv bora, suhoće, gubitka elastičnosti kože i drugih simptome starenja kože. Pomaže i kod mladalčkih akni i rosaceje jer djeluje protuupalno. Ublažuje posljedica oštećenja na unutarnjim organima nastalih od zračenja pri lječenju raka.


LIPOSOMALNI VITAMIN C

Liposomalni vitamin CVitamin C je jedan od najviše korištenih antioksidansa na svijetu. Ovaj neophodan nutrijent igra ključnu ulogu u brojnim važnim funkcijama organizma. Naš organizam ne proizvodi vitamin C te je neophodno unositi ga kroz hranu ili dodatke prehrani.
Sangreen liposomalni vitamin C visoko je kvalitean proizvod. Proizveden je u skladu sa HACCP standardom koji Vam garantira da proizvodi ne predstavljaju rizik zbog neodgovarajuće sigurnosti, kvalitete ili djelotvornosti.

 
 • Mursko Središće Og-image
 • Mursko Središće Kukurma
 • Mursko Središće Nar-za-srce
 • Mursko Središće Mastika-za-probavu
 • Mursko Središće Mastika-vodica
 • Mursko Središće Pasji trn
 • Mursko Središće Povijest-crni-kim 1
 • Mursko Središće Recepture
 • Mursko Središće Cholesterol
 • Mursko Središće Alkaline-foods
pretraži portal...
Kontaktirajte uredništvo portala grada Mursko Središće

 

 

 

Mursko Središće www.adax.hr
Mursko Središće www.ceramic-studio.net
Mursko Središće www.darido.hr
Mursko Središće www.futura-dental.hr
Mursko Središće www.dokuart.hr
Mursko Središće www.eurocable.hr
Mursko Središće www.futura-dental.hr
Mursko Središće www.herba-laboratorij.hr
Mursko Središće www.metalac-inox.hr
Mursko Središće www.navitech.hr
Mursko Središće www.nkim.hr
Mursko Središće www.showroom.hr
Mursko Središće www.sesvete-medic-centar.hr
Mursko Središće www.spa-studio.hr
Sveta tri kraljaNova godinaSveti StjepanBožićDan svih svetihDan neovisnostiŠpacirfestLiburnia Jazz FestivalTerraneoDan domovinske zahvalnosti
 
mursko-sredisce.com preporuča
Studio keramike Prag - tečaj keramike
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mursko-sredisce.com
 
 
Koje predmete bi trebalo uvesti u osnovne škole?
 •   Domaćinstvo
 •   Etiku
 •   Informatiku od 1. razreda
 •   Seksualni odgoj
 
 
IZHR 4.0

IZHR 4.0

 
 

Mursko Središće › Savjeti › Sangreen dodaci prehrani

 

 

 

 

 
 
Mursko Središće RSS - Powered by: WMD - Web Hosting Mursko Središće - CMS Mursko Središće - Izrada web stranica Mursko Središće - SEO Mursko Središće - Web trgovina Mursko Središće - Savjeti